Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/header.php on line 210

Kulturpriserne 2011


KulturPrisen 2011
Holger Reenberg, direktør på Heart, Herning Museum of Contemporary Art, fik KulturPrisen 2011. Holger Reenberg formåede at markere Heart som én af de vigtigste spillere på den danske samtidskunstscene, og borgerne i Midt- og Vestjylland har fået et kunstmuseum med en international udstillingsprofil.
”Heart trækker verdenskunst til Herning og sætter kunsten i det midt- og vestjyske område på verdenskortet”, sagde Johs Poulsen, formanden for Kultursamarbejdet.

KulturVækstPrisen 2011
Prisen gik til Lemvig Upcomming Festival. Bag festivalen stod tre unge mænd med base på Lemvig Gymnasium og fingeren på musikpulsen. Med en stor frivillig indsats og ikke mindst sans for kvalitet skabte de en musikfestival, der har trukket en række alternative upcomming bands til lemvig i årevis.
”Lemvig Upcomming Festival giver egnens unge en unik musikoplevelse og festivalen trækker unge til fra hele Midt- og Vestjylland”, sagde Ulla Raundahl, næstformand for Kultursamarbejdet.