Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/header.php on line 210

Kulturpriserne 2010


KulturPrisen 2010
Prisen gik til historiefortælleren Ingrid Hvass.
”Ingrid Hvass brænder for den mundtlige fortællekultur – som kunstner og projektmager. Hun skaber unikke fortælleoplevelser, der rummer tradition og fornyelse. I arbejdet med børn, voksne og hele landsbyer kommer fortællinger op fra gemmerne, og der skabes både nye fortællinger og nye fortællere. Ingrid Hvass puster nyt liv i den mundtlige fortælletradition og har styrket fortællemiljøet i Midt- og Vestjylland”, sagde Johs Poulsen, formand for Kultursamarbejdet og kulturudvalgsformand i Herning.

KulturVækstPrisen 2010
Prisen gik til Herning Kontrast.
”Herning Kontrast er en forening af unge, der selvstændigt driver ungdomshuset i Herning. Ungdomshuset er et sted, hvor der er plads til alle og målet er, at skabe mere kultur til unge. De unge sætter handling bag ordene og er i tæt samarbejde med det etablerede kulturliv drivkraften bag en række kulturelle aktiviteter og projekter til glæde for andre unge”, sagde Johs Poulsen, formand for Kultursamarbejdet og kulturudvalgsformand i Herning.

Priserne blev overrakt på Vedersø Præstegård mandag den 21. marts 2011 i forbindelse med Kultursamarbejdets generalforsamling.