Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Kulturpriserne 2010


KulturPrisen 2010
Prisen gik til historiefortælleren Ingrid Hvass.
”Ingrid Hvass brænder for den mundtlige fortællekultur – som kunstner og projektmager. Hun skaber unikke fortælleoplevelser, der rummer tradition og fornyelse. I arbejdet med børn, voksne og hele landsbyer kommer fortællinger op fra gemmerne, og der skabes både nye fortællinger og nye fortællere. Ingrid Hvass puster nyt liv i den mundtlige fortælletradition og har styrket fortællemiljøet i Midt- og Vestjylland”, sagde Johs Poulsen, formand for Kultursamarbejdet og kulturudvalgsformand i Herning.

KulturVækstPrisen 2010
Prisen gik til Herning Kontrast.
”Herning Kontrast er en forening af unge, der selvstændigt driver ungdomshuset i Herning. Ungdomshuset er et sted, hvor der er plads til alle og målet er, at skabe mere kultur til unge. De unge sætter handling bag ordene og er i tæt samarbejde med det etablerede kulturliv drivkraften bag en række kulturelle aktiviteter og projekter til glæde for andre unge”, sagde Johs Poulsen, formand for Kultursamarbejdet og kulturudvalgsformand i Herning.

Priserne blev overrakt på Vedersø Præstegård mandag den 21. marts 2011 i forbindelse med Kultursamarbejdets generalforsamling.