Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/header.php on line 210

Kulturpriserne 2007


KulturPrisen 2007
Prisen gik til Birgit Vinge, Foreningen Kulturremisen:
”Birgit Vinge er i sig selv et kraftcenter i kulturlivet i Midt- og Vestjylland. Gennem to årtier har hun stået i spidsen for visionære kulturprojekter med udgangspunkt i Kulturremisen i Brande. Birgit Vinge har været en kulturel dynamo regionalt og internationalt. Hele hendes virke er præget af talent og dygtighed, et brændende engagement, samarbejde og en forbilledlig energi”, sagde Johs Poulsen, formand for Kultursamarbejdet, kulturudvalgsformand i Herning og medlem af Folketinget.

KulturVækstPrisen 2007
Prisen tilfaldt Midtvest Pigekor, der hører hjemme på Den Jyske Sangskole:
”Pigerne i det dygtige MidtVest Pigekor arbejder med et helt specielt udtryk, der kombinerer bevægelse, koreografi og sang. De er meget entusiastiske og energiske. De bruger en meget stor del af deres fritid på at blive dygtige sangere og på at optræde. På den måde kan korets vision om at markere sig internationalt gøres til virkelighed. MidtVest Pigekor har allerede givet Midt- og Vestjylland mange kulturelle oplevelser af høj karat”, sagde Niels Viggo Lynghøj, næstformand i Kultursamarbejdet og kulturudvalgsformand i Struer.