Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Kulturpriserne 2019


Hvem har gjort en særlig indsats for kulturlivet?

Hvem er et særligt talent?

Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland uddeler for 13. gang to kulturpriser for at hædre de, der bidrager til kulturlivet i Midt- og Vestjylland. Frem til 24. februar 2020 kan alle komme med forslag til, hvem, der skal modtage de to priser.

Hvem skal have KulturPrisen 2019?
Kultursamarbejdets KulturPris tildeles for en bemærkelsesværdig indsats for kulturen i det midt- og vestjyske. Prisen skal ses som en påskønnelse for indsats samt virke til inspiration for andre. Alle – enkeltpersoner, kultursteder, institutioner, foreninger, organisationer og ad hoc organisationer – kan indstilles.

Prisen er på 15.000 kr. og et diplom. Prismodtageren kan bo i en anden kommune end Kultursamarbejdets 7 medlemskommuner.

Tidligere er prisen bl.a. gået til Ingeborg Svennevig/De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune (2018), Vestjyllands Kunstpavillon (2017) og Tante Andantes Hus i Lemvig (2016).

Hvem skal have KulturVækstPrisen 2019?
Kultursamarbejdets KulturVækstPris tildeles unge kulturiværksættere eller -talenter, ungdomsforeninger eller -organisationer fra det midt- og vestjyske. Prisen skal ses som en påskønnelse af indsatsen og sætte fokus på unge kulturiværksættere og talenter.

Prisen er på 10.000 kr. og et diplom. Prismodtageren skal bo og virke i Midt- og Vestjylland.

Tidligere er prisen bl.a. gået til Urban Street Zone (2018), HULK Lemvig (2017) og Altamira Studio Teater (2016).

Hvordan kan du indstille en kandidat?
Send en indstilling med begrundelse for, hvorfor kandidaten bør modtage prisen til kultur@holstebro.dk senest mandag den 24. februar 2020.

Priserne overrækkes ved en festlig ceremoni i forbindelse med Kultursamarbejdets generalforsamling den 23. april 2020.

Om kultursamarbejdet
Kultursamarbejdet i Midt- og Vestjylland er en forening for 7 kommuner (Lemvig, Struer, Holstebro, Ringkøbing-Skjern, Herning, Ikast-Brande og Skive) samt 70 kultursteder i de 7 kommuner. Læs mere på kulturspot.dk

Flere oplysninger:
Marie Louise Birch-Jensen, Sekretariatet for Kultursamarbejdet, Holstebro Kommune, tlf. 9611 6919 eller e-mail: kultur@holstebro.dk