Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/header.php on line 210

Kulturpriserne 2018


En visionær museumsdirektør, der ved, hvordan man tiltrækker investorer, og en engageret gadekulturforening, der arbejder for og med unge, modtager de to kulturpriser, som Kultursamarbejdet Midt- og Vestjylland uddeler hvert år.

KulturPrisen 2018 går til direktør for De Kulturhistoriske Museer i Holstebro Kommune, Ingeborg Svennevig, der gennem de sidste årtier har ydet en særdeles bemærkelsesværdig indsats for kulturen i det midt- og vestjyske.

KulturVækstPrisen 2018 tildeles foreningen Urban Street Zone i Brande. Urban Street Zone betragtes som en gadekulturforening, der bl.a. har været primusmotor for afvikling af Kulturnatten i 2018 i Brande i samarbejde med foreninger, kunstnere og kulturinstitutioner.

De to kulturpriser uddeltes i forbindelse med generalforsamlingen i Kultursamarbejdet Midt- og Vestjylland torsdag den 25. april 2019 i MCH Jyske Bank Boxen i Herning.

Læs pressemeddelelsen om kulturpris-modtagerne.