Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Balletskolen Holstebro


Balletskolen Holstebro er oprettet i tæt samarbejde mellem Balletskolen, Det Kgl. Teater og Holstebro Kommune, bl.a. for at hente flere danske dansere til Den Kongelige Ballet. Skolen har flere facetter:
– Mo2rikken er en aktiv børnehave, hvor bevægelse er en naturlig del af dagligdagen.
– Læseskolen er en friskole fra 0 til 10 klasse med masser af dans og bevægelse.
– Danselinjen underviser bl.a. i ballet, standard-latin, show, hiphop, street, wacking og house og moderne dans.

Holstebro Balletskole

Musikteatret Holstebro


Musikteatret Holstebro byder på møde- og festlokaler, restaurant og et væld af arrangementer som eksempelvis stand-up, dans, foredrag, koncerter, børneshows mv.

Musikteatret Holstebro

Odin Teatret


Odin Teatret i Holstebro er et samlingspunkt for teaterfolk fra et dusin forskellige lande, og med afsæt i sit multikulturelle miljø har Odin Teatret optrådt i mere end 60 forskellige lande.
Teatret opfører bl.a. stykker, underviser, producerer bøger, magasiner og videoer og meget mere. Ikke mindst arbejder teatret gerne på tværs af kunstarter og arrangementer lokalt, nationalt og internationalt.

Odin teatret

Team Teatret


Team Teatret er Danmarks ældste eksisterende egnsteater med næsten 50 år på bagen. Men alderen trykker ikke – for Team Teatret skaber både tidssvarende og debatskabende teater, og hver eneste produktion udfordrer både skuespillerne og publikum.

Team teatret

Teatret OM


Teatret Om er et egnsteater i Ringkøbing-Skjern Kommune, hvor en række ambitiøse folk kombinerer rum, farve og scenegenstande med skuespillernes kroppe og stemmer – for at skabe teater, der nærmer sig levende kunstværker.
I sine stykker stiller teatret gerne spørgsmål til den tid vi lever i, og søger at indkredse nutidsmenneskets identitet.

Teatret OM

 

Mere inspiration


”Børn, gider man have dem ind?”

Hører børn til på kunstmuseerne? Ja, lyder det klart og rungende - for her kan I få inspiration til snak, hygge og kvalitetstid.

1.000.000 kroner til kulturlivet

En ny pulje giver bolden op: kom med de gode idéer til Midt- og Vestjyllands kultur - og få penge til at realisere dem

Barske historier i klare farver

”Jeg blev amputeret, hver gang jeg solgte et billede" - så fik Arne Haugen Sørensen sit eget museum i Vestjyllands Kunstpavillon