Hjælp os med at blive bedre!

Vi vil gerne vide, hvad du mener om kulturspot.dk, så vi kan give dig en endnu bedre oplevelse.

Som tak deltager du i konkurrencen om 3 x 500 kroners Supergavekort. Vinderne får direkte besked den 1. oktober 2017.

Du bruger en meget gammel browser. For en bedre oplevelse anbefaler vi at du bruger en nyere browsere.

Notice: Trying to get property 'ID' of non-object in /home/kulturspot/public_html/wp-content/themes/kulturspot-2016/header.php on line 210

Kulturspirerne


Kulturspirerne søger at integrere kunstnerisk udfoldelse af høj kvalitet i 3-5 årige børns hverdag. Det foregår i samarbejde med en række forskellige daginstitutioner og kulturinstitutioner, hvor der bliver udviklet modeller med det kunstneriske arbejde for at sikre en rød tråd på tværs af kunstarterne.

Målet er at pirre børns nysgerrighed efter kulturoplevelser, og deres lyst til selv at blive udøvere. Ikke mindst skal deres evne til at udtrykke sig med stemme, krop, instrumenter og billeder styrkes.

Undervejs skal erfaringerne udvikle en værktøjskasse tilpasset pædagogers og daginstitutioners praksisser. Værktøjskassen skal klæde pædagogerne på til selv at varetage de forskellige kunstneriske felter.

Projektet hører hjemme hos Den Jyske Sangskole. Samarbejdspartnere er Ikast-Brande Musikskole, Det kgl. Teaters Balletskole i Holstebro, Herning Billedskole, Operaen i Midten og Mejeriet/Tryllestaven.